Callebaut Hvid chokolade 28% W2
Opskrift nr. W2 er en anden af Octaaf Callebaut®s originale opskrifter, der er blevet til mange kokkes foretrukne chokolade.
Denne chokolade er så belgisk som den overhovedet kan blive, da den hovedsageligt fremstilles med mælk fra køer, der græsser på belgiske græsgange og sukker fra lokalt dyrkede sukkerroer.
Den ikoniske allround hvid chokolade, der altid fungerer.
Det har en dejlig smag med udtalt mælkeagtig, cremet, noter af Karamel og vanilje, der er i perfekt balance.
W2 kan parres med en bred vifte af ingredienser og smag: fra sur til bitter, fra krydderier til urter og fra frugter til øl.
Med sin medium viskositet er dette en fantastisk allround chokolade. Brugt i chokoladestænger eller hule figurer, vil den overraske dig med sin dejlige satinglans og snappy struktur.
Den er også fantastisk i mousses, crèmes, is, drikke, saucer osv.