Rabarber mazarin

Opskriften er leveret af Kirsten fra
Konditogdat

Sværhedsgrad

Let

Forberedelsestid

1 time

Tilberedelsestid

25 minutter

Ingredienser

Rabarber Mazarin

  • 100g Lemke bagemasse
  • 100g sukker
  • 100g blødt usaltet smør
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 æg
  • 30g mel
  • 80g friske rabarber

 

Rabarber ganache

  • 120g hvid chokolade
  • 40 ml piskefløde
  • 40 ml rabarber sirup

 

Pynt

  • 100g Ruby chokolade

Fremgangsmåde

Rabarber Mazarin

Klargør dine friske rabarber og skær den i passende størrelse til kagen.

Bagemasse, sukker, smør og kardemomme piskes luftigt.

Tilsæt et æg ad gangen og vend derefter melet i dejen.

Kom dejen i en form og fordel rabarberne deri.

Bag ca. 25 minutter ved 175 grader

 

Rabarber ganache

Smelt forsigtig den hvide chokolade. Varm herefter fløde og sirup op.

Bland nu det hele sammen og hæld over den kolde mazarin.

 

Pynt/Chokolade bånd

Mål omkredsen på din kage og klip herefter et kageplast bånd som passer. Varm langsom chokoladen op til 32 grader og smør ud på din kageplast. Lige inden chokoladen sætter sig vikles båndet rundt om kagen og kagen stilles på køl. Efter ca. 5 minutter kan du nu tage kagen ud og forsigtigt tage plasten af.

Relaterede varer