Opskriften er leveret af Kirsten fra
Konditogdat
Sværhedsgrad
Let
Forberedelsestid
1 time
Tilberedelsestid
25 minutter
Rabarber Mazarin
Rabarber ganache
Pynt
Rabarber Mazarin
Klargør dine friske rabarber og skær den i passende størrelse til kagen.
Bagemasse, sukker, smør og kardemomme piskes luftigt.
Tilsæt et æg ad gangen og vend derefter melet i dejen.
Kom dejen i en form og fordel rabarberne deri.
Bag ca. 25 minutter ved 175 grader
Rabarber ganache
Smelt forsigtig den hvide chokolade. Varm herefter fløde og sirup op.
Bland nu det hele sammen og hæld over den kolde mazarin.
Pynt/Chokolade bånd
Mål omkredsen på din kage og klip herefter et kageplast bånd som passer. Varm langsom chokoladen op til 32 grader og smør ud på din kageplast. Lige inden chokoladen sætter sig vikles båndet rundt om kagen og kagen stilles på køl. Efter ca. 5 minutter kan du nu tage kagen ud og forsigtigt tage plasten af.