Opskriften er leveret af Kirsten fra Konditogdat
Sværhedsgrad
Let
Forberedelsestid
5 timer
Tilberedelsestid
40 minutter
Isen
Overtræk
Isen:
Bagemasse, vaniljesukker og flormelis æltes sammen, tilsæt mandelmælk lidt efter lidt til massen er ensartet, tynd men ikke for flydende.
Sukker og æggeblommer piskes luftigt.
Vend sammen med bagemassen
Pisk fløden og vend den i efterfølgende.
Kør massen ca. 20-30 minutter på ismaskinen og kom i en form.
Alternativt kan isen også hældes i en beholder og stilles på frys 4-5 timer.
Overtræk
Marcipan rives i mindre stykker og bages i ca. 8-10 minutter ved 175 grader varmluft.
Lad den køle af og hak i små stykker.
Smelt kakaosmør og hvid chokolade sammen og vend marcipan i.
Hæld massen i en beholder så den passer til den ønskede størrelse på din ispind.
Læg efterfølgende isen ned på det ønskede transfersheet.