Kakaosmør - nøgleingrediensen til enhver kreativ chokoladekok
Callebaut®'s kakaosmør presses fra et premium-udvalg af hele ristede kakaobønner.
Det er 100% rent og har en neutral smag og farve. Det er en god base for blanding i fedtopløselig farve til anvendelse med en sprøjtepistol.
Kakaosmør giver dig også mulighed for at tilpasse hvor flydende du vil have din chokolade:
Tilsæt mellem 1% og 8% kakaosmør til den totale mængde af din chokolade for at gøre chokoladen lidt mere flydende, hvilket er ideelt til tynd til meget tynd støbning og indkapsling.
Det forbedrer desuden din chokolades glans og knæk i støbt og indkapslet konfektureapplikationer.
Er også rigtig god når du skal lave flødeboller. Gør det nemt at tempererer chokoladen til den rette konsistens.
Findes også som Callebaut Mycryo for endnu lettere dosering.
Varen er pakket hos Condi, kan indeholde spor af æg, jordnødder og andre nødder.