Callebaut Mycryo kakaosmør
Med Mycryo kakaosmør fra Callebaut bliver det ikke meget nemmere at temperere din chokolade.
Mycryo, der er pulveriseret kakaosmør, tilsættes din chokolade samtidig med temperering, så den bliver mere flydende og nemmere at arbejde med.
Tilsæt 1g Mycryo pulver til 100g chokolade og rør godt rundt. Ønskes en blødere chokolade i forhold til bidet/knækket tilsættes mere Mycryo pulver.
Tilsætningen af kakaosmør gør også at du kan opnå en højere glans på din chokolade og opnå en tyndere skal på din chokolade. En tyndere skal kan være ønsket ved for eksempel flødeboller.
Mycryo er en 100% ingrediens der består af kakaosmør i micropulverform. Kakaosmør er en naturlig del af kakaobønnen.
Vi vil anbefale dig at måle med en digitalvægt med 2 decimaler for at være helt nøjagtig.
Har du husket termometeret til din temperering?