Sukker
Navn (A-Z)
Ahornsirup Øko 250 ml
Økologisk
60735
 
DKK 68,00 / GL inkl. moms
DKK 54,40 ekskl. moms
Druesukker 1 kg
12187
 
DKK 56,00 / BØT inkl. moms
DKK 44,80 ekskl. moms
Druesukker 5 kg
12186
 
DKK 183,00 / PS inkl. moms
DKK 146,40 ekskl. moms
Fondant 7 kg
10468
 
DKK 1.009,00 / SP inkl. moms
DKK 807,20 ekskl. moms
Fondant modeller hvid 3 kg
10960
 
DKK 340,00 / SP inkl. moms
DKK 272,00 ekskl. moms
Fondant modeller hvid OM 1 kg
10762
 
DKK 130,00 / KG inkl. moms
DKK 104,00 ekskl. moms
Fondant modeller hvid OM 250 g
10763
 
DKK 45,00 / PK inkl. moms
DKK 36,00 ekskl. moms
Fondantpulver 2 kg Fondantpulver 2 kg
10461
 
DKK 121,00 / BØT inkl. moms
DKK 96,80 ekskl. moms
Glucose spraytørret 1,50 kg Glucose spraytørret 1,50 kg
10695
 
DKK 76,00 / BØT inkl. moms
DKK 60,80 ekskl. moms
Glukosesirup 400 g
46452
 
DKK 25,00 / FL inkl. moms
DKK 20,00 ekskl. moms
Glukosesirup 5 kg
10697
 
DKK 267,00 / SP inkl. moms
DKK 213,60 ekskl. moms
Honning Akacie 700 gr.
10734
 
DKK 133,00 / GL inkl. moms
DKK 106,40 ekskl. moms
Honning dansk 450 g
10738
 
DKK 42,00 / DS inkl. moms
DKK 33,60 ekskl. moms
Invertsukker 1 l
10133
 
DKK 173,00 / DK inkl. moms
DKK 138,40 ekskl. moms
Kokosblomst sukker 400 gr Øko Kokosblomst sukker 400 gr Øko
Økologisk Bestillingsvare
60910
 
DKK 51,00 / STK inkl. moms
DKK 40,80 ekskl. moms
Kokosblomstsukker granulat Øko 500 g (Gulamerah)
Økologisk
60842
 
DKK 51,00 / PS inkl. moms
DKK 40,80 ekskl. moms
La Perruche brun rørsukker 750 gr
10893
 
DKK 54,00 / PK inkl. moms
DKK 43,20 ekskl. moms
La Perruche hvid rørsukker 750 gr
10894
 
DKK 54,00 / PK inkl. moms
DKK 43,20 ekskl. moms
Maltodextrin Øko 2 kg Maltodextrin Øko 2 kg
Økologisk
60263
 
DKK 195,00 / BØT inkl. moms
DKK 156,00 ekskl. moms
Melasse sirup 1L
12011
 
DKK 63,00 / DK inkl. moms
DKK 50,40 ekskl. moms
Modeller fondant blå 250 g Modeller fondant blå 250 g
10976
 
DKK 40,00 / STK inkl. moms
DKK 32,00 ekskl. moms
Modeller fondant brun 250 g Modeller fondant brun 250 g
10994
 
DKK 40,00 / STK inkl. moms
DKK 32,00 ekskl. moms
Modeller fondant grøn 250 g Modeller fondant grøn 250 g
10975
 
DKK 40,00 / STK inkl. moms
DKK 32,00 ekskl. moms
Modeller fondant gul 250 g Modeller fondant gul 250 g
10977
 
DKK 40,00 / STK inkl. moms
DKK 32,00 ekskl. moms
Modeller fondant lilla 250 g Modeller fondant lilla 250 g
10989
 
DKK 40,00 / STK inkl. moms
DKK 32,00 ekskl. moms
Modeller fondant lyseblå 250 g Modeller fondant lyseblå 250 g
10992
 
DKK 40,00 / STK inkl. moms
DKK 32,00 ekskl. moms
Modeller fondant orange 250 g Modeller fondant orange 250 g
10991
 
DKK 40,00 / STK inkl. moms
DKK 32,00 ekskl. moms
Modeller fondant pink 250 g Modeller fondant pink 250 g
10993
 
DKK 40,00 / STK inkl. moms
DKK 32,00 ekskl. moms
Modeller fondant rød 250 g Modeller fondant rød 250 g
10978
 
DKK 40,00 / STK inkl. moms
DKK 32,00 ekskl. moms
Modeller fondant skin 250 g Modeller fondant skin 250 g
10990
 
DKK 40,00 / STK inkl. moms
DKK 32,00 ekskl. moms
Modeller fondant sort 250 g Modeller fondant sort 250 g
10974
 
DKK 40,00 / STK inkl. moms
DKK 32,00 ekskl. moms
Muscovadosukker mørk 10 kg
11196
 
DKK 402,00 / SK inkl. moms
DKK 321,60 ekskl. moms
Palmesukker 454 gr
11184
 
DKK 36,00 / PK inkl. moms
DKK 28,80 ekskl. moms
Pufsukker m. chokolade 180 g SOC CHEF
11820
 
DKK 91,00 / DS inkl. moms
DKK 72,80 ekskl. moms
Pufsukker Mørk chokolade 900 g Sosa
10066
 
DKK 548,00 / DS inkl. moms
DKK 438,40 ekskl. moms
Sirup mørk 1L
11707
 
DKK 128,00 / DK inkl. moms
DKK 102,40 ekskl. moms
Sukker hvidt 2 kg
11187
 
DKK 41,00 / PK inkl. moms
DKK 32,80 ekskl. moms
Sylte sukker 1 kg
11173
 
DKK 28,00 / PS inkl. moms
DKK 22,40 ekskl. moms
Trimoline 1 kg
10534
 
DKK 65,00 / SP inkl. moms
DKK 52,00 ekskl. moms
Trimoline 7 kg
10527
 
DKK 202,00 / SP inkl. moms
DKK 161,60 ekskl. moms
Viser 1 til 40 af 41

Panela sukker- det sydamerikanske guld

Panela er uraffineret rørsukker, typisk for Central og Latinamerika. Panela er en fast form af saccharose, der stammer fra kogning og fordampning af sukkerrørsaft.

Panela er kendt af andre navne i Latinamerika, såsom chancaca i Peru, piloncillo i Mexico. Navnet piloncillo betyder ”lille brød”, på grund af den traditionelle form, hvor dette røgfyldte og karamelagtige sukker er produceret.

Det har langt mere smag end brunt sukker, hvilket kun normalt er hvidt sukker tilsat en lille mængde melasse igen.

Ligesom brunt sukker er der to sorter af piloncillo; den ene er lysere (blanco) og en mørkere (oscuro).

Det er almindeligt anvendt i Mexico, hvor det har eksisteret i mindst 500 år. Saften fra de knuste sukkerrør   opsamles, koges og hældes i forme, hvor det størkner og hærder i blokke.

Den enkle fremstillingsmetode og langsomme opvarming, bevarer sukkerrørrets smagsfulde og næringsrige melasse, hvilket giver en distinkt smag såvel som nogle naturligt forekommende vitaminer, mineraler og antioxidanter.

 

Panela kan også fås pulveriseret. Det gør det nemmere at bruge i kaffe, bagning og madlavning, mens de stadig gøres kunstigt og bevarer alle fordelene i traditionelle klodser.