Reduced grøntsags koncentrat Øko
Reduced grøntsags koncentrat bruges som base til saucer og supper, eller som smagsforstærker i retter, hvor du ønsker en komplet grøntsagssmag som bund i din mad.
Koncentratet er fremstillet uden brug af tilsætningsstoffer og aromaer og er glutenfri. En smagsrig base med en komplet smagsprofil som leverer friskhed, syre, sødme, salt og umami. De diskret ristede og komplekse noter fra grøntsager, æbler og ris og linser leverer et universelt produkt, som kan bruges i stort set alle retter i det salte køkken. Du finder fermenterede undernoter med frugtige og blomstrede kvaliteter.
DOSERING:
Som smagsforstærker: 2‐5% af retten. Som base til supper og saucer 1:15. Den opblandede base udgør typisk 60‐80% of den færdige suppe / sauce.
REDUCED GRØNTSAGS KONCENTRAT 021 laves på sidestrømme fra fødevareindustrien, som ellers ville gå til spilde. Der bruges økologiske porre‐ og gulerodstoppe samt æbleskrog, der alle er til overs når de store grøntsagsproducenter skal levere klargjorte løsninger til industri og detail.
Omrystes før brug.