I REDUCED udvikler vi nye metoder til at udvinde god smag af råvarer, som ellers går til spilde i fødevareindustrien.
Vi har et stærkt team af specialister inden for udvikling, som hver dag knokler i vores madlaboratorium med dette ene formål. Alle vores fonder og saucer bliver produceret i vores produktionsfaciliteter i København og Nordjylland.
Råvarerne finder vi ved at være i tæt dialog med landets førende, økologiske fødevareproducenter, som har samme interesse som os: At reducere spild af gode råvarer.
Når vi er tilfredse med produktet, tester vi det sammen med en række af vores betroede kunder, for at sikre at det ikke kun er os, der synes, at det er godt.
Vi tror på, at vejen til mindre madspild går gennem smag og godt håndværk.
Vi tror på, at produkter af høj kvalitet til en rimelig pris er nøglen til at reducere madspild.
Derfor er vores fokus på løbende udvikling af nye gode produkter - i tæt samarbejde med vores kunder inden for hoteller, restauranter, kantine- og cateringbranchen.
Alle vores foodservice-løsninger er baseret på: