Rummo Rigate nr. 66
Rigate pasta er en pasta, der er kendt for sine riller og har en tubelignende form. De rillede kanaler på overfladen af Rigate pasta kan hjælpe med at fange og holde saucer og ingredienser, hvilket gør den ideel til mange forskellige retter.
Rigate pasta er især velegnet til pastaretter med cremede saucer, tomatsauce eller kødsauce. De rillede overflader kan hjælpe saucen med at klæbe til pastaen, og samtidig giver det en interessant tekstur.
Den holder sin form og absorberer smag fra de andre ingredienser i en gryderet eller suppe.
Rummos pastaprodukter er synonym for restaurationsbranchen og har en ekstremt god evne til at holde sig ‘al dente’ på grund af den patenterede produktionsmetode ‘Lenta lavorazione’ hvor pastaen presses igennem bronzedyser med teflon belægning der sikrer en mere stabil overflade der kan holde til kogningen uden at gå i stykker.
Rummo leverer pasta af den allerhøjeste kvalitet og er det eneste pastaprodukt, der er certificeret for sin kogeevne af Bureau Veritas.
Pasta Rummo har et højt proteinindhold på 14,5 procent, som resultat af råvarernes høje kvalitet.