Rummo Fusilli nr. 48
Fusilli pastaskruer er særdeles velegnet til pastaretter, da spiralformen kan fange og holde på saucer og ingredienser.
Fusilli pasta kan bruges i salater, da dens form kan give salaterne en interessant struktur. Prøv f.eks. at bruge fusilli i en pastasalat med grøntsager, oliven og fetaost.
Pastaen kan også bruges i gryderetter, da den holder formen og absorberer smag fra de andre ingredienser i retten.
Rummos pastaprodukter er synonym for restaurationsbranchen og har en ekstremt god evne til at holde sig ‘al dente’ på grund af den patenterede produktionsmetode ‘Lenta lavorazione’ hvor pastaen presses igennem bronzedyser med teflon belægning der sikrer en mere stabil overflade der kan holde til kogningen uden at gå i stykker.
Rummo leverer pasta af den allerhøjeste kvalitet og er det eneste pastaprodukt, der er certificeret for sin kogeevne af Bureau Veritas.
Pasta Rummo har et højt proteinindhold på 14,5 procent, som resultat af råvarernes høje kvalitet.
Længde: 40 mm, Tykkelse: 1,35 mm, Diameter: 10,5 mm