Konsistensmiddel: (E422), bærestof: (E1520), antiklumpningsmiddel: (E551), farvestof: E155, E102 og E133
Kan Indeholde Æg
Kan Indeholde Nødder
Kan Indeholde Jordnødder
Ikke tilsat Glutenholdigt korn
Ikke tilsat Krebsdyr
Ikke tilsat Fisk
Ikke tilsat Soja
Ikke tilsat Mælk
Ikke tilsat Selleri
Ikke tilsat Sennep
Ikke tilsat Sesamfrø
Ikke tilsat Svovldioxid og sulfitter
Ikke tilsat Lupin
Ikke tilsat Bløddyr
Farvepasta kan bruges i alle fødevarer undtagen ren chokolade. Særdeles velegnet til marcipan og fondant.
Den blandes let i dejen eller cremen for at give den ønskede farve.
Brug er tandstik for at tilsætte farvepasta i din marcipan, ælt det godt igennem og tilsæt eventuel mere farve.
Farven vises mest korrekt, når produktet med farven har hvilet i 20 minutter.
Farvepastaen er koncentreret, hvilket betyder, at kun en lille mængde er nødvendig for at opnå den ønskede farve. Anbefalet max. dosis er 3 g pr. kg.
Til fødevarer i begrænset mængde. Dosering iflg. EU1333/2008
Opbevares tørt ved rumtemperatur.
Kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Kok & Kage
Roholmsvej 8 2620 Albertslund
43 30 30 90
kontakt@kokogkage.dk
CVR 38 23 31 65