Callebaut Pink Ruby chokolade 400 gr
Varenummer: 92017
.
DKK 102,00 / PS
DKK 81,60 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Chokolade
  • Callebaut Pink Ruby chokolade

     

    Callebaut Pink Ruby chokolade knapper er lavet af Ruby kakaobønnen og er den største chokoladeopdagelse i 80 år! 

    En fantastisk gave fra moder jord!

    Nu kan du lave chokolade med naturlig rød farve. Denne chokolade er lavet af Ruby kakaobønnen.

    Den har en let syrlig, frugtagtig chokoladesmag, som passer rigtig godt sammen med blandt andet Mandler, cahsewnødder, hasselnødder, popkorn, karamel, mynte, safran, citron, lime, mango, gin, cognac og rom. 

    Du kan bruge ruby 100% i sin egen form, i barer, figurer, kagedekorationer m.m. 

    Ved at benytte den alene giver du dine gæster den største mulighed for at nyde denne delikate, frugtagtige chokolade

    Skal du bruge den til kager og cremer, anbefales du bruger smør eller andre fedtbaserede produkter for at bevare smagen og farven. 

    Skal du bruge Ruby til at lave ganache, mousse, saucer m.m. på vandbaserede produkter som mælk eller fløde, kan du komme ud for at den naturlige farve falmer lidt. 

    Det er helt naturligt da ruby chokoladen fortyndes og pH værdien ændres. 

    Du kan få farven igen ved at tilsætte lidt syre i form af citronsaft, appelsinsaft el. lign. 

    Optimal pH er mellem 3,3 og 3,8.

     

    Sådan tempererer du din Ruby chokolade:

    Her får du en videoguide til hvordan du tempererer Ruby chokoladen fra Callebaut.

    Chef for det belgiske chokoladeakademi kok Ryan Stevenson demonstrerer, hvordan man tempererer den belgiske Ruby chokolade RB1.

     

    Opbevaring af dine færdiglavede kreationer med Ruby:

    Sørg for at opbevar dem et sted med god ventilation og max 20°C samt væk fra direkte sollys. 

     

    Ruby giver dig en unik mulighed for en masse nye spændende smagssammensætninger – både i det søde såvel som i det salte køkken.

    Der er 400 gr i posen