Rødvinssauce

Kraftig rødvinssauce på oksefond tilsmagt med rodfrugter, krydderurter og OSCAR® Signature Fond.
Perfekt til den klassiske nytårsmenu. 1-1,2 liter sauce.

Sværhedsgrad

Let

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Ingredienser

  • 50 g knoldselleri
  • 25 g gulerødder
  • ½ stk løg
  • 10 g purløg
  • 25 g pastinak
  • 1 spsk rapsolie
  • 40 g tomatpuré
  • 25 g rørsukker
  • 1/4 tsk timian, tørret
  • 1/4 fed hvidløg
  • 7 dl vand
  • 600 g OSCAR® SIGNATURE OKSEFOND
  • ½ dl OSCAR® DEMI GLACE KONCENTRAT
  • 45 g OSCAR® PREMIUM RØDVIN & PORTVIN REDUKTION
  • Kulør
  • OSCAR® JÆVNER
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Skræl og skær rodfrugterne og de pillede løg i små tern og sautér dem i olien. Tilsæt tomatpuré, sukker, urter og hvidløg.

Tilsæt vand, Demi Glace koncentrat, OSCAR® SIGNATURE OKSEFOND og OSCAR® PREMIUM RØDVIN & PORTVIN REDUKTION.

Saucen koges op. Jævnes med OSCAR® JÆVNER og smages til med salt og peber.

Relaterede varer