Farfars rabarbermarmelade

Sværhedsgrad

Let

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

ca 20 minutter

Ingredienser

  • 500 g frosne rabarber
  • 250 g sukker
  • Lidt vand
  • Reven skal af 1 økologisk citron
  • ½ tsk vanillesukker

Skoldede glas

Fremgangsmåde

Det hele hældes op i en gryde med tyk bund.
Opvarmes ved svag varme, samtidig med omrøring indimellem.
Når Rabarberne er kogt ud ca 15 minutter, kommes marmeladen på skoldede glas.

Relaterede varer

Rabarbermarmelade med kanel og anis

Sværhedsgrad

Let

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

ca 20 minutter

Ingredienser

  • 500 g frosne rabarber
  • 250 g sukker
  • Lidt vand
  • Reven skal af 1 økologisk citron
  • ½ tsk vanillesukker
  • 1 stjerneanis
  • 1 kanelstang

Skoldede glas

Fremgangsmåde

Det hele hældes op i en gryde med tyk bund.
Opvarmes ved svag varme, samtidig med omrøring indimellem.
Når Rabarberne er kogt ud ca 15 minutter, kommes marmeladen på skoldede glas.