Sværhedsgrad
Let
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Opskrift 1
*Isomalt gør det nemmere at få dejen ud af formen
Opskrift 2
Opskrift 1:
Isomalt køres på en kaffemølle eller en blender til en fin mel, det hele blandes sammen herefter til en jævn dej. Fedt gummimåtten med fedtspray, tør overfladen og kom derefter dejen i formen med en paletkniv, så den er fyldt helt ud. Det er vigtigt at man skraber overfladen helt af for dej, så der ikke er restdej på bagemåtten. Så slipper den bedre.
Bages i ovnen ca. 8 – 10 min ved 140 -150 grader
Opskrift 2:
Det hele røres sammen til en homogen masse. Bagemåtten ligges på en bageplade, spray måtten let med fedtspray. Med en lille palet fordeles dejen ud på måtten og bladene dannes.
Før de bages skrabes bagemåtten helt ren for dej, så der kun er dej i fordybningerne. Bages ved grader i ca. 5 – 6 min.