Rabarber tærte

Sværhedsgrad

Let

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Ingredienser

  • 50 g hvedemel
  • 100 g sukker
  • ½ st. vanillekorn eller god vanillesukker
  • 2 æg
  • 100 g marcipan
  • 100 g blødt smør
  • lidt fint salt
  • 3 håndfulde rabarber i stykker

Fremgangsmåde

Smør, vaniljekorn/vaniljesukker og sukker piskes luftigt. Reven marcipan tilsættes og røres indtil dejen er ensartet. Melen kommes i, lidt af gangen. Til sidst tilsættes æggene, 1 af gangen. Kom dejen i smurte forme/smurt springform og tryk rabarber ned i dejen. Alternativt kan rabarberne tilsættes til dejen til allersidst, de skal så bare røres forsigtigt rundt.

Kagerne/kagen afbages 165°C ca. 25 min. Køl kagerne/kagen af inden servering.

Server med creme fraiche, evt. rørt med lidt syltet ingefær.

Relaterede varer