Marcipan gris

Opskriften giver:

4 stk. marcipangrise 100 gram pr. stk

Sværhedsgrad

Let

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Ingredienser

4 stk. marcipangrise 100 gram pr. stk.

Grisen

  • 250 gr. Lemke marcipan
  • 180 g flormelis
  • 50 gr. glucose
  • En prik rød farve
     

Glasur til øjne

  • 1 dl sigtet flormelis
  • 1–2 spsk. past. æggehvider

Fremgangsmåde

Grisen

Det hele blandes sammen så det er en homogen masse. Men ælt ikke i massen for længe, så bliver den for blød og let kan afskille olie.

Til modellering af grisene er brugt normal marcipan modellersæt og en skarp glat urtekniv.

 

Glasur til øjne

Røres sammen i en lille skål med en ske. Skal være lind men ikke løbende i konsistens. Sprøjtes i med en kornet af pergament. Kom lidt kakao pulver i en lille klat til at lave pupillen med.

 

GOD FORNØJELSE OG GOD JUL

Relaterede varer