Opskriften giver 45 stykker kage
Sværhedsgrad
Middel
Forberedelsestid
12 timer
Tilberedelsestid
30 minutter
Kage
Nougattin
Chokolade cremeux
Kage
Du skal bruge:
5 stk. bagemåtte FR017
Pisk smør, brunet smør og hasselnøddepasta til luftigt konsistens
Pisk, æg, rørsukker og salt til luftig æggesnaps
Vend æggesnapsen over i smørblandingen
Tilsæt hasselnøddemel, hvedemel og bagepulver
Til sidst tilsættes mælken
40 gr. sprøjtes i hver form
Bages på 170 grader i 15–17 minutter i pres
Nougattin
Du skal bruge:
Bagemåtte SF006
Det hele kommes i en gryde og det varmes op, så det hele er smeltet.
Halvkugleform fyldes ½ op og det bages gyldent ved 160 grader i ca. 8–9 min.
Køles af og bruges som pynt.
Chokolade cremeux
Udblød husblassen i koldt vand.
Chokoladen kommes i en skål og i en anden skål kommes sukker og æggeblommer.
Kog mælk og fløde op og hæld den over blommerne i 3 omgange, mens der piskes. Hæld herefter det hele tilbage i gryden og leger det til 82 grader til creme konsistens.
Køl cremen lidt ned og tilsæt nu husblassen og sigt så cremen over chokoladen. Stavblend massen til homogen masse og sæt den på køl nogle timer eller evt. til næste dag.
Sprøjtes op med bladtylle