Opskriften giver 10-12 stk. halloweenkager
Sværhedsgrad
Let
Forberedelsestid
1,5 time
Tilberedelsestid
13 minutter
Orange smørcreme til topping
Hat og øjne af fondant
* 75 g græskarkerner ristes på en pande til de puffer. Derefter køres på en foodprocessor til fin mel.
** 150 g græskarkerner ristes let gyldne på en pande og køres derefter på en foodprocessor ca. 15 – 20 min til det er så findelt at det bliver flydende græskar praline
Det må ikke blive for varmt under formaningen. Hvis dette sker så skal processen stoppes og køles lidt ned, før det køres igen
Pisk smør, græskar-praline til luftigt konsistens
Pisk æg, rørsukker og salt til luftig æggesnaps
Vend æggesnapsen i smørmassen
Blend græskarmel, mel og bagepulver sammen
Tilsæt melblandingen i dejen
Tilsæt mælk til sidst
Dejen sprøjtes i formene så de er ca. ½ cm under kanten
Bages på 170 grader i 11- 13 minutter
Orange smørcreme til topping
Det hele piskes op til en luftig masse på en røremaskine, kommes i en sprøjtepose med en ønsket tyl i. Klar til brug når kagen er bagt og kølet ned.
Hat og øjne af fondant
Nr. 1, 2 og 3 skal tørre i et døgn før det sættes sammen med lidt glasur.