Opskriften giver 12 kager
Sværhedsgrad
Middel
Forberedelsestid
12 timer
Tilberedelsestid
60 minutter
Jordbær gele topping
(Lav evt. også et jordbærindlæg til kagen)
Kiks til kiksebund
Kiksebund
Cheesecake creme
Jordbær gele topping
Vi har brugt silikoneformen fra Pavoni Pavoflex PX4374 Ø60xh40 106 ml
Jordbærpure, glucose og trimoline koges op. Sukker og pektin blandes sammen og tilsættes i den kogende frugtpure. Koges i 2-3 min ved omrøring med spartel.
Lad massen køle lidt af før det sprøjtes ned i bunden af gummimåtten og sættes på frys.
Kiks til kiksebund
Det hele køres sammen og kommes i en kantbakke og bages i ca. 15 min ved 170 grader
Kiksebund
Alle dele køres sammen på en røremaskine med dejspartel og fordeles i en kantramme eller bagemåtte tapis roulade 03 og bages ca. 12-13 min ved 175 grader.
Når det er bagt færdig skæres det ud eller stikkes ud, så de passer til kagen.
Cheesecake creme
Flødeost, flormelis, æggeblommer og vaniljemarv piskes glat på en røremaskine. Kom husblas i koldt vand i 5-7 min. Herefter smeltes det i mikroovnen og vendes i ostecremen. Herefter vendes let pisket flødeskum i massen og det kommes på sprøjteposer.
Bagemåtten med jordbærgele i bunden fyldes op med ostecreme, kom evt. et gele indlæg i. Med en palet stryges overfladen af bagemåtten og cremen glat.
Kagen fryses ind til næste dag og tøs op, når den er placeret på kiksebunden