Cannelés Bordelais

Sværhedsgrad

Let

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

80 minutter

Ingredienser

  • 1 vaniljestang
  • 5 dl sødmælk
  • 50 g smør
  • 250 g flormelis
  • 100 g mel
  • 1 knips salt
  • 2 æg
  • 2 æggeblommer
  • 3 spsk mørk rom (eller anden spiritus som man ønsker ) 

Fremgangsmåde

Du skal bruge:
Silikoneform Bordelais

Mælk smør og vanilje korn og stang koges op ( sættes på køl gerne til næste dag )

Flormelis mel og salt blandes sammen

Æg piskes let sammen og piskes i de tørre ting over et par gange til en lind masse

Her efter kommes mælke blandingen i over flere gange piskes sammen til en lind masse

Kom rom i

Sættes på køl gerne til næste dag.

Forme fedtes med smeltet smør

Fyldes næsten op med dej

Bagetid:
10 min ved 220 grader
30 min ved 180grader
40 min ved 150 grader

Lad kagerne køle helt af i formene før de vendes ud

Relaterede varer