Blondie med multebær

Sværhedsgrad

Let

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Ingredienser

  • 150 gr sukker
  • 3 æg
  • 1 tsk. vanillesukker
  • Revet skal af 1 økologisk lime
  • ½ tsk. stødt kardemomme
  • 200 gr hvid chokolade 
  • 150 gr smør
  • 150 gr manitobamel fint
  • ½ tsk. salt
  • 400 gr frosne multebær

Fremgangsmåde

Multebær skal optøs

Sukker, æg, vanillesukker, limeskal og kardemomme piskes til skummende hvid masse
Chokolade og smør smeltes sammen
Chokolade og smør røres i den hvide skummende masse
Manitobamel og salt vendes i massen

Hældes i en bradepande 20x20 cm

Multebær fordeles henover dejen

Bages ved 200 grader i 25-30 min

Relaterede varer