Saftige og sprøde sandwich boller

Sværhedsgrad

Let

Forberedelsestid

12 timer

Tilberedelsestid

30 minutter

Ingredienser

Ca 15 sandwich boller

Dej

  • 25 g gær
  • 500 ml koldt vand
  • 450 g Ølandshvedemel fin
  • 150 g Ølandshvedemel fuldkorn
  • 18 g bageenzym I
  • 24 g bageenzym III
  • 20 g salt

Fremgangsmåde

1 del af dejen

  1. Rør gær ud i vandet.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne. Rør 1 minut for lav hastighed.
  3. Skru op for hastigheden til halv hastighed og ælt dejen til den slipper siderne.
    Det tager mellem 10 og 15 min.
  4. Kom dejen i en smurt skål og lad den hæve natten over eller i 12-24 timer.

2 del af dejen
Slå dejen ud på et melstrøet bord og hak boller af dejen.
Læg bollerne på en bageplade med bagepapir.

Bagning
Afbag bollerne i 15 min ved 220 grader.

Tip: Du kan også bruge lunkent vand, hvis du skal bruge bollerne indenfor et par timer.

Relaterede varer