Marcipan
Navn (A-Z)
Bagemasse fra Lemke 1 kg
11055
 
DKK 133,00 / PK inkl. moms
DKK 106,40 ekskl. moms
Ekstra hvid overtræksmarcipan fra Odense 2,5 kg Ekstra hvid overtræksmarcipan fra Odense 2,5 kg
11061
 
DKK 456,00 / PK inkl. moms
DKK 364,80 ekskl. moms
Kransekagemasse XX 1 kg Kransekagemasse XX 1 kg
11063
 
DKK 244,00 / PK inkl. moms
DKK 195,20 ekskl. moms
Marcipan Condi 1 kg
15489
 
DKK 162,00 / KG inkl. moms
DKK 129,60 ekskl. moms
Marcipan uden tilsat sukker 1 kg Marcipan uden tilsat sukker 1 kg
15249
 
DKK 246,00 / KG inkl. moms
DKK 196,80 ekskl. moms
Neutral/hvid overtræksmarcipan fra Odense 2,5 kg Neutral/hvid overtræksmarcipan fra Odense 2,5 kg
11062
 
DKK 452,00 / PK inkl. moms
DKK 361,60 ekskl. moms
Odense Bittermasse 00 1 kg Odense Bittermasse 00 1 kg
11069
 
DKK 229,00 / PK inkl. moms
DKK 183,20 ekskl. moms
Odense Bittermasse 00 5 kg Odense Bittermasse 00 5 kg
11070
 
DKK 974,00 / PK inkl. moms
DKK 779,20 ekskl. moms
Odense marcipan Øko 1 kg Odense marcipan Øko 1 kg
Økologisk
65487
 
DKK 250,00 / KG inkl. moms
DKK 200,00 ekskl. moms
Overtræksmarcipan Gul 2,5 kg MADSPILD
Madspild
Spar 50%
R11058
Standard salgspris DKK 370,00
DKK 185,00 / PK inkl. moms
DKK 148,00 ekskl. moms
Pink/rosa overtræksmarcipan fra Odense 2,5 kg Pink/rosa overtræksmarcipan fra Odense 2,5 kg
11059
 
DKK 461,00 / PK inkl. moms
DKK 368,80 ekskl. moms
Sprøjteklar Kransekagemasse 1kg Sprøjteklar Kransekagemasse 1kg
11065
 
DKK 205,00 / KG inkl. moms
DKK 164,00 ekskl. moms
Sprøjteklar Råmasse Pistaciesmag 1 kg Sprøjteklar Råmasse Pistaciesmag 1 kg
11068
 
DKK 177,00 / PK inkl. moms
DKK 141,60 ekskl. moms
Viser 1 til 13 af 13

Marcipan og bagemasse fra Lemke

Marcipan og bagemasse fra Lemke i Berlin giver dig mulighed for at fremstille forskellige søde sager.

Med over 100 års erfaring med produktionen af marcipan står Lemke for kvalitet. Marcipanens indhold af mandler er på 53%, der er et højt niveau, giver en god smag til kager og konfekt.

Også god til julegodter eller blandet med lakrids og overtrukket med mørk chokolade.

Bagemassen er ideel, når du skal lave kransekage til nytår og den smager også godt revet i en galopkringle eller fastelavnsbolle.