Brunkagekrydderi
Kok & Kages brunkagekrydderi er en speciel blanding af ligedele stødt kanel, ingefær stødt og nelliker alt sammen udsøgte smagfulde krydderier som sikrer, at brunkagerne smager helt rigtigt og bringe julestemningen frem.
Opskriften på brunkager er nem og giver en lækkert resultat der smager fantastisk.
Dejen kan du eventuelt fryse så du har en kagedej du hurtigt kan lave friskbagte brunkager af i tilfælde af uventede julegæster.
Brunkager
- 250 g smør
- 125 g lys sirup
- 250 g farin
- Ca. 500 g hvedemel
- 150 g hele eller hakkede mandler
- 2 tsk potaske
- 1 spsk koldt vand.
- 1 spsk Kokogkage brunkagekrydderi
Smør, sirup og farin smeltes for middel varme, til det er ca. 70 grader. Tag gryden af varmen.
Bland mel, brunkagekrydderi og mandler
Potaske røres sammen med vand og tilsættes i en røreskål. Røres ensartet sammen med sukkerblandingen.
Rul dejen stramt i bagepapir og lad sæt den i køleskabet til næste dag.
Tag rullen ud af køleskabet og skær tynde skiver. Læg skiverne på smurt bagepapir
Bages 10-12 min ved 180°C.
- Brunkagerne afkøles på rist og opbevares i en lufttæt kagedåse.
Varen er pakket hos Condi, kan indeholde spor af æg, jordnødder og andre nødder.