Bagning handler om at udfolde sin kreativitet og have det sjovt i køkkenet, både børn og voksne.
Der er intet der slår duften at nybagt brød, en lækker kage eller en tærte. Det bringer glæde, godt humør og hyggelige stunder sammen.
Hos Kok & Kage har vi et fint sortiment af både kageringe, tærteringe og bageforme.
Alle er med til at give dig gode, nemme og sikre resultater i køkkenet, men udfylder forskellige funktioner.
Kageringen
Kageringen hjælper dig med holde sammen når du bygger din kage og sammen med kagefolien letter der dit arbejde og du opnår flotte resultater.
Tærteringen
Tærteringene vi anbefaler kommer fra italienske Pavoni. Ringen er perforeret sådan at der kan komme luft til dejen og samtidig sikrer hullerne at dejen ikke glider ned i formen. Hullerne sørger også for at dampen let slipper væk med et sprødere resultat til følge.
Bruger du samtidig en perforeret bagemåtte opnår du et super lækkert og sprødt resultat i bunden også.
Grunden til at man anbefaler en metal for frem for en porcelænsform er at porcelænsformen er længere tid om at blive varm og derfor bliver bunden blød.
Bageformen
bageformen, eller springformen, behøves ikke den store introduktion. Den kender de fleste. Med springformen kan du nemt og sikkert bage din kage og nemt få den ud af formen.
Kok & Kage
Roholmsvej 8 2620 Albertslund
43 30 30 90
kontakt@kokogkage.dk
CVR 38 23 31 65