Textura frysetørret Hindbær (Lyoframbuesa)
Textura frysetørret hindbær, Lyoframbuesa, er en del af en ny linje med frysetørrede frugter skabt af Albert og Ferran Adrià.
Serien hedder LYO Saborres.
Indholdet er valgt blandt de bedste naturlige ingredienser, hvortil vand er blevet ekstraheret fuldstændigt, idet det bibeholder den originale smag, aroma og farve.
Anvendelses muligheder:
Det kan bruges i velsmagende og søde retter. Det kan spises som en forret, blandet med mælk og yoghurt.
Det gør sig godt i salater. Det er ideelt til tilberedning af bagværk.
Bruges som pynt til is, desserter, marmelade, marengs, nougat, krokant, mm..
Flydende Lyoframbuesa karamel
Til LyoFrambuesa flydende karamel
50 g Glukosesirup
75 g sukker
6 g LyoFrambuesa
10 g Maltodextrin
0,2 g Citronsyre
Læg glukosen, sukkeret og vandet i en gryde og kog på langsom varme, indtil de når 120 ° C.
Fjern varmen, og tilsæt den pulveriserede LyoFrambuesa og Malto. Rør, så de opløses og læg citronsyren i
3 Tilsæt vand, indtil du får tekstur på en flydende karamel.
4 Lad hvile natten over for at miste luften og ændre farve og tekstur.
* Hvis det er for tykt efter hvile, kan der tilsættes mere vand