Boiron Hindbær Coulis
Boiron Coulisen er lavet af 81% hindbær og er tilsat krystalliseret sukker og invertsukker for at sikre sødme og en god konsistens. Puréen har en flot rød farve, er tyktflydende og har en behagelig syre-sødmebalance.
BOIRON
BOIRON har i mere end 40 år specialiseret sig i at fremstille puréer af udvalgte frugter og bær, høstet på det optimale tidspunkt.
Frugterne og bærrene plukkes når de er fuldmodne og transporteres til Boirons fabrik i Valence.
Hvor et særligt udvalgt smagspanel blander de forskellige frugter og bær for at sikre et ensartet produkt hver gang.
Det er den rene vare uden tilsætningsstoffer eller farvestoffer. Nogle pureer er tilsat sukker for at optimere konsistens og farven
Puréerne UHT pasteuriseres, inden de hældes i plastikbeholdere som er genlukkelige og fryses ned. UHT pasteuriseringen bevarer frugtens naturlige farve, duft og smag.