Dansk-ejede Xoco har siden 2007 dyrket kakao i Mellemamerika (Honduras, Nicaragua, Belize og Guatemala).
Deres chokolader er lavet på sorten Mayan Red og har en dyb og autentisk smag, som kun kan opnås ved at optimere og tilpasse hele fremstillingsprocessen til den specifikke sort. Mayan Red har en fyldig og aromatisk smag af mørke frugter, en dejlig syrlighed og en lang eftersmag.
Fordi Xoco arbejder tæt sammen med sine lokale farmere, ved de altid præcist hvilke farmere der har bidraget til den specifikke chokolade du modtager fra os. Via Xoco's QR-kode system på indpakningen, kan du se hvilke farmere der har skabt din chokolade.
For mere info, besøg www.xocogourmet.com eller direkte på info@xocogourmet.com
Leveres i poser med 2,5 kg chokoladeknapper.
Kan indeholde spor af: Mælk, mandler, hasselnødder, sesam og soja.
Opbevares tørt ved temperatur mellem 12-20 C.
Konfekture
Opbevaresved 16-20 C, mørkt og tørt