Min dessertbog
Varenummer: 40407
.
DKK 300,00 / STK
DKK 240,00 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
  • Hvem vil undvære desserten ?

    Dessertkunsten er den mest præcise af alle de fremstillingsformer, der ligger i gastronomien, fordi du gør meget ud af formene. Samtidig er der mange ingredienser, der fysisk-kemisk skal fungere sammen. Desserternes kulturhistorie er lige så lang som menneskets, men især i de seneste 4-500 år er deres udtryk og kombinationer blevet flere og bedre.

    Mange dessertbøger tager udgangspunkt i opskrifter, og derfor kan det være, du oplever, at du har en række bøger på din kogebogshylde, der handler om det samme. I denne bog tager vi udgangspunkt i desserternes grundingredienser, og du kan bruge den både som opslagsværk og som inspirationskilde til egen søde drømme. Men selvfølgelig får du opskrifter også her. Du skal på rejse rundt i det søde køkken og vil få introduktioner til bagværk, iscremer, mousser, marengs, luftige cremer, tungere ganacher, kager, glaseringer og avanceret chokoladearbejde. Du får også en kulturhistorisk og kvalitetskritisk fortælling om nogle af de mest grundlæggende ingredienser i dessertkøkkenet så som citrusfrugter, bær, vilde urter, nødder, spiritus, chokolade og karamel, og samtidig får du en lille forklaring på, hvordan de kan virke i den gastrofysiske sammenhæng, så dine desserter lykkes.

    Dette er en bog med professionelt afsæt, men med forklaringer, uddybende tekster og fantastiske billeder. Den er både til de trænede og de utrænede og vi håber, at alle vil tage med på vores sødmefyldte, udfordrende dessertrejse.

    Bogen er blevet til i samarbejde mellem ildsjæls-kokken Casper Sundin, der brænder for de bedste desserter, den glade og uovertrufne madfotograf Flemming Gernyx, der kan få selv den mest rynkede tomat til at se fantastisk ud, og den kulturhistorisk forankrede lektor i madkundskab, madanmelder og madjournalist Helle Brønnum Carlsen.

    ISBN: 978-87-94086-65-3
    EAN: 9788794086653