Isomalt
Isomalt bruges til at lave karamel og sukker til at blæse sukkerkugler eller karamel med.
Isomalt krystalliserer ikke ligesom almindeligt sukker ved kogning og samtidig modstår denne sukkerart fugt bedre end almindeligt sukker.
Hvad er isomalt egentlig?
Isomalt ligner og smager som sukker og bruges til at lave sukkerpynt og bolsjer med, men har en række andre fordele som almindeligt sukker ikke har.
Isomalt krystalliserer ikke når du koger det og samtidig bliver det ikke klæbrigt. Det ville almindeligt hvidt sukker gøre.
Kaloriemæssigt har isomalt halvt så mange kalorier.
Hvem bruger isomalt?
Isomalt er for den kreative kage entusiast der vil lege med former og lave flotte og fantasifulde dekorationer og pynt til sin kage.
De mere øvede kan bruge den varme isomalt på samme måde som en glaspuster der arbejder med smeltet glas og puste flotte bolde og former. Når du blæser figurerne bruger du en blæsebold til formålet.
Isomalt og sukker generelt, bliver rigtig varmt og derfor anbefaler vi at man bruger handsker når man står og arbejder med det,
Pas lidt på, da større mængder indtagelse af isomalt kan virke afførende.
Varen er pakket hos Condi, kan indeholde spor af æg, jordnødder og andre nødder.